CÉGES FOTÓZÁS – ÜZLETI PORTRÉ

A Fénykép Az Egyik Legmeghatározóbb Kommunikációs Eszköz!

Cégek számára nélkülözhetetlen a jó minőségű fotó, amely a Cég kimagasló értékeit hivatott bemutatni. Ez az érték lehet termék (reklám fotó) vagy üzleti portré fotó, ekkor a szellemi értékeket mutatjuk be – üzleti képek formájában. Egy cégnek profi képekre van szüksége a weblapjára, a reklámokhoz, a kiadványokba…

Céges Portrék – Üzleti Portré:

Azt gondolom, hogy a komoly cégek hosszú távra terveznek és éppen ezért büszkék az ott dolgozókra, ezért az Ő üzleti portréjukat fel is teszik a weblapjukra, amit ha az ügyfelek megnéznek sokkal közvetlenebbnek gondolnak, mert tudják hogy kivel beszélnek telefonon, vagy váltanak e-mailt. Ezek a képek bemutatják, hogy ki mit dolgozik, mi a feladata az adott cégnél.

Céges Fotók – Tabló Képek:

Egyes cégeknél az ott dolgozók munkáját úgy is értékelik, hogy tabló formájában időnként kitesznek a falra portré képeket, mert büszkék rájuk. A dolgozók szemszögéből pedig egyáltalán nem mindegy, hogy milyen kép kerül ki róluk a tablóra.

Rendezvényfotózás:

Csapatépítő tréningek, céges rendezvények, év végi partyk… Ezek a fotózások kihívásokkal vannak teli, mert minden helyszín más, másmilyen a fény, a fotózás körülménye. A rendezvényeken a fotósnak tudnia kell, hogy milyen ruhában illik megjelenni és hogy mit lehet csinálni, hogy ne legyen zavaró!

 

Minőségi Fotó Szolgáltatás, Kiváló Minőségű Képek.

Teljes körű fotó szolgáltatást vállalok az igényeknek megfelelően:

  • helyszíni fotó nyomtatás
  • fotófal – fotó sarok kitelepítés
  • Greenbox fotó technika
  • egyedi maszkok a hangulat fokozására

Ár: 30.000.- Ft / órától, de minden esetben egyedi árajánlat szerint.

Leginkább Budapesten és Pest megyében készítek céges fotókat – üzleti portrékat.

Amennyiben cégének bemutató filmre, image reklám filmre, drón felvételre lenne szüksége akkor várom e-mailben a megkeresését a további egyeztetés céljából.

Szabó Adrián Fotós
Tel.: 0670/9426-762
e-mail.: szabo.adrian@fotozz.hu