Szabó Adrián Fotós

Gyömrőn élek a feleségemmel és a fiunkkal (Budapest és a Liszt Ferenc repülőtér szomszédságában). Leginkább Budapesten és környékén fotózom, de bárhol Magyarországon, vagy Európában vállalok fényképezést.

A fényképezés legnehezebb ágát űzöm, fő témám az ember. Számomra ez a legizgalmasabb, mivel minden ember más, ettől a fotózás mindig tele van kihívásokkal és ezért soha nem tudom megunni. Már több mint 10 éve fényképezek (Most milyen évet is írunk?, Ja akkor lehet több mint 10 éve fotózok…), képeimet stúdióban és szabadban egyaránt készítem. Amiket vállalok: modell – divatfotó, üzleti portré, céges fotózás, rendezvény fényképezés, portré fotózás, modell portfólió készítés, esküvő, jegyes fotózás (e-session), szalagavatók, ballagások, autó fotók, tárgy fotók, óvodai és iskolai fotózások.

Mind közül az esküvők fényképezése áll hozzám a legközelebb, mert szeretem a boldogságot és a szépséget képek formájában megörökíteni. Az esküvő fotózásról még több információ található az esküvői weboldalamon: www.eskuvo-adrianfoto.hu

A távolság számomra nem okoz gondot, bárhol az országban vagy akár külföldön is vállalok fényképezést, ha szép fotókat tudok készíteni.

Klubfotózások – fotós workshop:
Szervezője vagyok a legnagyobb magyar fotós klubestének a Fotózz Klub-nak: és Magyarország legnagyobb fotós expójának a Photoexpo – nak….

A Fotózz Klub: klub fotósoknak, melynek keretében kreatív workshopokon – Fotós Klubestéken vehetsz részt, Budapesten kéthetente keddi napon modell fotózás. Várunk szeretettel eseményeinkre…

Fotós felszerelésem:
Fényképezők: Canon EOS 5D Mark III 2db, (Full frames Profi gép)
Objektívek: Tamron 24-70mm f2.8 G2, Tamron 70-200mm f2.8 VC, Tamron 90mm f2.8 VC macro, Canon 16-35 f4 IS
Vaku: Canon EX 580 II + egy tartalék vaku, Stúdió Vakuk

Van-e jelentősége, hogy mivel készülnek a fényképek?

A fotós technika a kezdetektől meghatározza a fényképek minőségét! A fotós technikai tudásmódja és látása csak ehhez hozzá tesz.

Tegezve vagy magázva?
Örülnék neki, ha tegeződhetnénk, közvetlenebbé téve ezzel a fotózást. Az életemben szinte mindenkit tegezek.

Tel.: 0670/9426-762
E-mail: adrian.colors@gmail.com

FOTÓZÁST AJÁNDÉKBA!

Minden Nő titkos vágya egy fotózás, amivel megörökítheti szépségét. Lepd meg a párod egy ilyen fotózással!

Az ajándék fotózás az ajándékozónak is örömet okoz, így ez egy nagyszerű ajándék. A fotózás kupon bármilyen fotózásra felhasználható és bármilyen értékben megvásárolható a weblapomon feltüntetett fotó szolgáltatásaim közül. Az ajándék fotók készülhetnek a szabadban kihasználva a környezeti szépségeket, vagy készülhetnek fotó műteremben is ahol variálva a fényeket kaphatunk szép képeket.

A kupont kinyomtatott formában adom át, így valóban ünnepi keretek között is megkaphatja az ajándékozott. A fotózás kupon beváltása időpont egyeztetés után történik.