SZALAGAVATÓ FOTÓ

Szalagavató fotózás Budapesten és Pest megyében.

A szalagavató fotó nagyon fontos szerepet tölt be, hiszen az ember egyik legfontosabb pillanatát örökíti meg, egy életszakasz végét, amikor véget érnek a középiskolás, a gimnáziumi évek és tovább haladunk a jövő felé. Éppen ezért nagyon fontos, hogy a szalagavató fotók jól sikerüljenek, azt egy profi fotográfus készítse el, hogy azokat évekkel később is mindig jó szívvel nézhessük vissza.

Normál szalagavató fotózás díja diákonként: 3.000.- Ft (25 diáktól)

Az ár tartalmazza:

 • 1 profi fotós professzionális felszereléssel
 • rendelkezésre állás 3 órában
 • korrigált fényképek
 • nagy felbontású képek interneten átküldve
  (Az árat befolyásolja a létszám és hogy hol van a szalagavató, ezért minden esetben célszerű egyedi árajánlatot kérni!)

Ha Ön is igazán minőségi képeket, kreatív képeket szeretne gyermekének e fontos napjáról, vagy a kedves diákjáról, akkor állok rendelkezésére olyan fotós felszereléssel, a munkám iránti elkötelezettséggel és szenvedéllyel, mely garancia arra, hogy a szalagavató fotókat büszkén mutogatja majd maga a diák is a rokonok, később gyermekei számára.

adriancolors_mstudioAhhoz, hogy a szalagavató fotók valóban profi módon sikerüljenek szükség van egy mobil stúdió felállítására is a szalagavató vagy a bál helyszínén. Az általam használt nagy teljesítményű vakuk és a speciális fotós eszközök mind együttesen biztosítják a minőségi képeket a szalagavatós diákokról. A képek, melyeket kézhez fog kapni kivétel nélkül elbűvölőek lesznek, méltán örökítik meg ezt a fontos eseményt, az emlékek hű hordozói lesznek örökre.

A kreatív szalagavató fotó érdekében természetesen lehetőséget biztosítok a fotózás előtti hátterek kiválasztására is, avagy a többféle háttér és díszlet adott, hogy a fotók méginkább érdekesek és látványosak legyenek. A rendelkezésre álló idő alatt a diákok annyiszor fényképezkedhetnek, ahányszor csak kedvük tartja.

A szalagavató fotók esetében a mobil stúdiós fényképezés mellett, illetve ezzel párhuzamosan mód van a szalagavató ünnepség, aszalagavato_adriancolors diploma átadó esemény folyamatos fényképezésére is, ugyanis szüksége esetén azonnal több fotóssal érkezem a helyszínre, hogy a végeredmény valóban tökéletesen kifogástalan legyen, egyetlen értékes pillanat se vesszen el a múlt homályába.

Mobil stúdió díja: 5000 Ft. / Fő

(Az árat befolyásolja a létszám és hogy hol van a szalagavató, ezért minden esetben célszerű egyedi árajánlatot kérni! Leginkább Budapesten és környékén dolgozom.)
Az ár tartalmazza:
– stúdió kitelepítés a szalagavató vagy bál helyszínére
– a rendelkezésre állás ideje alatt a diákok annyiszor veszik igénybe a fotózás helyszínt ahányszor csak akarják
– professzionális fotózás műtermi vakukkal, választható színű háttérrel
– nagyméretű képek interneten átküldve, vagy Pendrivon (korlátlan másolási lehetőség)

Az oldalon feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, kérjen árajánlatot! Az árak számlás összegek!

Szabó Adrián fotós
Tel.: 0670/942-6762
E-mail: szabo.adrian@fotozz.hu

Egy Szalagavató fotózásról képek a Syma Csarnokból Budapestről:

Szalagavató Fotózás a Marczibányi Téri Kodály Iskolában Budapesten:

Egy olyan Szalagavatóról láthattok itt fotókat amik kiemelkednek a nagy átlagból, mert nagyon jó volt a szervezés és nagyon drága fény és hangtechnika volt a rendezvényen, köszönhetően annak, hogy az egyik szalagavatós diák ilyen cégnél dolgozott. (Kicsi az ország, a fény és hangtechnikával foglalkozó cég az egyik régi ismerősömé.) Egy biztos, ez a rendezvény egy Etalon lehet sokak számára! Erről a szalagavatóról több mint 500 fotót adtam át, pedig ezen a szalagavatón csak 1 osztály volt! Egy pár fotó ízelítőnek:

Szalagavató Fotózás Hasznos Tanácsok:

 1. Legjobb ha az iskola szervez mindent, a fotóst és videóst is, mert így olcsóbb lesz a szalagavató fotózása és videó készítése is.
 2. Fontos, hogy a szalagavatót olyan ember szervezze, aki érti és tudja, hogy hogy működik egy ilyen rendezvény! A rendezvény szervező tapasztalat ilyenkor előny.
 3. Ha az iskola csak a szükséges fotósokat engedi és bízza meg a szalagavató fotózására pl. szalagtűzésenként egy fotós, akkor a minőség sokkal jobb lesz, mintha minden szülő külön fotóst kér fel, vagy Ő maga próbálja megörökíteni az eseményt. (Minden évben van olyan, hogy fényképezek egy vagy két diákot egy osztályon belül, mert nincs meg a szülői összetartás, ezért is jobb lenne ha az iskola szervezne mindent. Sokszor előfordul, hogy rengeteg szülő és „fotós” próbálja egyszerre megörökíteni a szalag tűzését, de mivel túl sokan vannak, ezért a végén szinte senkinek se sikerül.)
 4. A fényképezéshez és videó felvételhez FÉNY kell!!!
 5. Ha vannak fény technikusok, akkor célszerű a fotóssal a szalagavató megvilágítását egyeztetni, hogy az a legjobb legyen a fényképeken is! Nagyon sok a sötét szalagavató rossz megvilágítással! Ha rossz a szalagavatós színpad megvilágítása, akkor a profi fotós felszerelés még segíthet, de minden technikának vannak korlátai.
 6. Célszerű a felkért fotóssal az esemény előtt egyeztetni, hogy a szalagavató hogy fog lezajlani.
 7. Mindenből célszerű a legjobbat keresni, hangosításból, fénytechnikából, de leginkább a helyszínből! Minden szolgáltatóból sok van, éppen ezért nagyon nehéz a választás, de ha a profik között keresgélünk, akkor nagy valószínűséggel lesz egy jó rendezvényünk a végén és sok elégedett szülő.
 8. Ha 3 osztály keringőzik egyszerre (kb. 100 fő) menyasszonyi ruhában és frakkban, akkor egy osztály fotózása szinte lehetetlen feladat.
 9. Szalagtűzés. Hogyan álljunk és mennyien, ahhoz, hogy a szalagtűzés fotózható legyen, nagyon fontos egyeztetni! Ha kettő osztályfőnöke volt az osztálynak, akkor szinte biztos hogy fotózhatatlan lesz a szalagtűzés. A diákoknak kell látszódnia a fotókon.
 10. A szalagavtó végén jó lenne egy közös fotó… sajnos ez nagyon ritkán működik. Eddig a legjobb verzió az volt amikor a szalagtűzés után a terem négy sarkában elkészültek a csoportképek, utána pedig folytatódott az esemény tovább.

Szabó Adrián fotós
Tel.: 0670/942-6762
E-mail: szabo.adrian@fotozz.hu